Cursus reanimatie voor leden:
Woensdag 24 maart 2004 werd door Karin Geensen een cursus reanimatie gegeven. Het was een zeer leerzame avond. Nadat zij zeer uitgebreid en duidelijk de werking van het hart had uitgelegd, mochten wij de theorie, op "Annie" in de praktijk brengen. De avond werd bezocht door een tiental leden, die bijzonder enthousiast op deze avond reageerden. Dus in de toekomst voor herhaling vatbaar.

In oktober 2010 werd deze cursus met groot enthousiasme nog eens door Karin herhaald. De opkomst was groot, mede doordat wij een aantal leden van I love my Heart uit Ede te gast hadden.

Op woensdag 18 april 2017 hield Karin wederom een cursus reanimatie. Er werd in het bijzonder aandacht besteed aan de gewijzigde protocollen die bij een reanimatie worden gehanteerd. Tevens besteedde Karin aandacht aan het reanimeren van baby's en aan kinderen in de leeftijd van 1 tot 8 jaar. Alle aanwezige werden in de gelegenheid gesteld om hun opgedane kennis bij "Annie" en "Harry" in de praktijk te brengen. Tot slot gaf Karin nog een kleine uitleg en demonstratie van de AED die in de sporthal tijdens het sporten tot onze beschikking staat. Er was een grote opkomst en een ieder reageerde ook nu weer zeer enthousiast. Op de fotopagina kunt u een fotoverslag van deze avond bekijken.

Zogauw i.v.m. het Covid-19 virus een cursus reanimatie weer mogelijk is, zal deze voor de leden en partners worden herhaald.

Nieuwjaarsbijeenkomsten:
Vanaf januari 2012 hielden wij voor het eerst een zeer uitgebreide nieuwjaarsbijeenkomst waar leden, leiding en partners van harte bij waren uitgenodigd. Na een gezellige aanvangsborrel wordt de avond geopend. Deze bijeenkomst wordt thans gehouden in de schaapskooi achter in de wijk Rietkampen. Dit onderkomen is voor ons bijzonder geschikt en de beheerder zorgde voor een passende aankleding
 

         

Wij hebben een
AED in de zaal

Klik op logo voor
bezoek website

Klik op logo voor
onze privacy regels

Klik op logo om de
zelfhulp te bekijken
 

Bedrijven die ons een warm hart toedragen